Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Kauguru primārās veselības aprūpes centrs, stomatologijos skyrius

Kauguru primārās veselības aprūpes centrs, stomatologijos skyrius

Raiņa iela 98a, Jūrmala, Latvija, LV-2016
(+371) 67733135
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStomatologija
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9172
Parodytas paieškos rezultatuose : 110333
Žiūrėti kataloge : Stomatologija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Akmeņkalis, SIA, akmens apdirbimas
Akmeņkalis, SIA, akmens apdirbimasSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Apsauginės stiklų plėvelės. Plėvelė Decor. Stiklų apklijavimas įvairiomis plėvelėmis, Plėvelė automobiliams, stikliniams fasadams.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namai
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namaiSvečių namai yra 7 km nuo Valmieros centro ir 12 km nuo slidinėjimo trasos "Baimė". Šilta nakvynė, sotūs pusryčiai, transportas iš Baiļiem ir atgal.
Zaļie Atvari, svečių namai
Zaļie Atvari, svečių namaiZaļie Atvari siūlo pirčių kompleksą, iškilmių patalpas, jaukius kambarius, jaukią atmosferą ir galimybę užsisakyti valgius.
Valteri, svečių namai
Valteri, svečių namaiSvečių namai «Валтери» - tai puiki vieta pailsėti su visa šeima, taip pat draugų ar kolegų kompanijoje.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grindų dangos
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grindų dangosTrijų sluoksnių parketas, klasikinė ir egzotinė mediena, įvairių rūšių gumos dangos - vaikų žaidimų aikštelėms, treniruoklių salėms, sporto salėms, tirams ir kitoms sportinės paskirties grindims.
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimas
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimasSietiņš GO. Kraštovaizdžio projektavimas, sodinimas, apželdinimas.
Arkadia, spa viešbutis
Arkadia, spa viešbutisHotel-Spa Arkadia. Viešbutis, dvi saunos, baseinas, baras, restoranas, naktinis klubas, biliardas, maisto ir gėrimų prekyba...
Campo, vandens turizmas
Campo, vandens turizmasCampo. Viskas apie irklavimą. Turizmo maršrutai, inventorius, nuoma, prekyba. Kanojos ir baidarės. Irklavimo mokykla.
Visi banneri