Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Imadents

Aleksandra Čaka iela 33, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67281611
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStomatologija

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6936
Parodytas paieškos rezultatuose : 38184
Žiūrėti kataloge : Stomatologija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kunči, svečių namai
Kunči, svečių namaiSvečių namai Kunči. Jūsų poilsiui ir pramogoms siūlome salę su židiniu (45 asm.), su pirtimi šildoma malkomis,
Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis
Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis2007 metais, namų virtuvė Rudzons perėjo į naują prekės ženklą Madona Cafe Hotel Rudzons - Penki kambariai, 16 miegamųjų, svečių salė - erdvūs, šviesūs kambariai. Kviečiame į Madona!
Jura putni, muziejus
Jura putni, muziejusMedžio drožybos muziejuje "Jura Putni" galite pamatyti gerves - meilės, harmonijos, ištikimybės simbolį, ir amžinybę; pelėdą - išminties ir kitų paukščių simbolį. Parkas primena, kas čia gamtą myli.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS yra įgaliota SIEMENS gamintojo servisas. Atliekame mobiliųjų telefonų SIEMENS garantinį ir pogarantinį remontą. Taisome Nokia, Samsung, SonyEricsson, Siemens, ir tt
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
Restorer, SIA
Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS - moderni trijų korpusų vila ant Kuršių marių kranto Pervalkoje, nedidelėje Neringos gyvenvietėje.
Lilaste, poilsio kompleksas
Lilaste, poilsio kompleksasGrynas miško oras, gražus ežeras, Pramogos paplūdimyje ir vandenyje, patogūs kambariai - viskas čia yra sukurta puikiam poilsiui.
Visi banneri