Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Adelina Ltd., Latvijas un Bulgārijas kopuzņēmums

Ulbrokas iela 40a, Rīga, Latvija, LV-1021
(+371) 67536551
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVaistai

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Ances Dizains, piešimas ant medžiagos
Ances Dizains, piešimas ant medžiagosPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Šviežios ir rūkytos žuvys ir žuvų produktai, jūros gėrybės, delikatesai. Sušių virtuvė iš pačių šviežiausių produktų. Nemokamas sušių ir žuvų pristatymas Jūrmaloje (Lielupė, Bulduri, Majuori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sluoka, Kemeri) ir Jūrmalos apylinkėse (Bigaunciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Pinki).
Gintus, SIA, matavimas
Gintus, SIA,  matavimasOOO Gintus, matavimo darbai, topografija, detalusis planavimas, vykdymo schemos, ribų planai.
Jaunmoku pils, viešbutis
Jaunmoku pils, viešbutisPilis Jaunmoku pils - vietovės šedevras - muziejus, meno parodos, viešbutis ir vieta renginiams.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS - moderni trijų korpusų vila ant Kuršių marių kranto Pervalkoje, nedidelėje Neringos gyvenvietėje.
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Visi banneri