Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Divora, salonas - kirpykla

Ģertrūdes iela 103, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67244432
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKirpyklos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6998
Parodytas paieškos rezultatuose : 47012
Žiūrėti kataloge : Kirpyklos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Melturi, viešbutis
Melturi, viešbutisGražioje vietoje, netoli upės Amatas Jūsų paslaugoms viešbutis "Melturi. Geras privažiavimas, automobilių stovėjimo aikštelė. Jaukūs vieno ir dviejų vietų kambariai, pirtis, baseinas, salė su židiniu, konferencijų salė.
Inčukalna strops, svečių namai
Inčukalna strops, svečių namaiMes siūlome galimybę pamiršti kasdienius rūpesčius ir atsipalaiduoti šventėje. Pirtis su sūkurine vonia, patalpos seminarams ir šventėms, jaukūs kambariai nakvynei.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmenskaldys Modris Bērziņš siūlo židinių elementus, meno dirbinius - skulptūras. Gamina paminklus iš granito, bortelius. Dizaino elementai sodui.
Kunči, svečių namai
Kunči, svečių namaiSvečių namai Kunči. Jūsų poilsiui ir pramogoms siūlome salę su židiniu (45 asm.), su pirtimi šildoma malkomis,
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatika
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatikaКачественные услуги по изготовлению заборов, ворот, калиток. Производсво бетонных изделий, укладка брусчатки, нестандартные решения
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT yra patikimas oro kompresorių įrangos tiekėjas. Esame pasirengę teikti visą su oro kompresoriais susijusių paslaugų grandinę: nuo pristatymo ir montavimo iki žaliavų tiekimo ir aptarnavimo. Mūsų įmonės sėkmė grindžiama didele patirtimi ir aukštos kokybės kompresorių įrangos (sraigtinių ir stūmoklinių kompresorių, suslėgto oro sausintuvų, pagrindinių filtrų, oro sistemų) pasiūla. Mes tiekiame gerai žinomų gamintojų - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor - kompresorių įrangą
Ārijas stādaudzētava, medelynas
Ārijas stādaudzētava, medelynasĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Visi banneri