Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Āraišu pilsdrupas

Āraišu pilsdrupas

Āraiši, Drabešu pagasts, Cēsu novads, Latvija
 
VisiPasiūlymaiŽemėlapis
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPilies griuvėsiai
Žemėlapis

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMiškas yra svarbi ekosistema, kurios negalima vertinti tik finansiškai. Tai atlieka tiek socialines, tiek nepakeičiamas ekologines funkcijas. Mes esame ekosistemos dalis, todėl matome pasaulį, kuriame kiekvienas savininkas valdo savo mišką pagal geriausius darnaus vystymosi kanonus - mūsų klimatui, aplinkai ir žmonėms. Būtent to mes stebime savo darbe - patys rodome pavyzdį ir šviesiame kitus, kaip geriau integruoti medžius į miesto aplinką.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissHusqvarna, Stiga, Partner, JONSERED ir Alpina miškininkystės ir sodininkystės technika - elektriniai pjūklai, žoliapjovės, krūmapjovės, vejapjovės, traktoriai,
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Leibuk, IK
Leibuk, IKVisų rūšių verslo apskaitos paslaugos Konsultacijos pradedant verslą, pasirenkant tinkamiausią verslo formą, pasirenkant mokesčių režimą. „Leibuk“ teikia visapusiškas paslaugas, pradedant verslo plano rengimu, įmonės formavimu, apskaitos tvarkymu ir ekonomine analize įmonėms.
Skultes muiža, svečių namai
Skultes muiža, svečių namaiSkultes dvaras - ideali vieta kolektyviniams renginiams: svečių kambarys, sauna, baseinas, židinys, poilsio kambarys, terasa, dviviečiai kambariai.
Skaistkrasti, pirtis
Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
Ezernieki, svečių namai
Ezernieki, svečių namaiViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Dalss & Co
Dalss & CoNamų ir sodo produktai, gėlių svogūnėliai, gumbai, šakniastiebiai, vazonuose išdėstyti daugiamečiai augalai, hortenzijos, vaistažolės, vaistažolės, grybai, grybiena, medžių daigai. Namų tekstilė, patalynė, indai ir daug daugiau.
Visi banneri