Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala

Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala

Dubultu prospekts 18, Jūrmala, Latvija, LV-2015
(+371) 20451451 - Zivju piegāde
(+371) 20401401 - Sushi piegāde
Juridinis pavadinimas : GRM Plus Sia
Registracijos numeris : 40103267737
Juridinis adresas : GRM Plus Sia
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Šviežios ir rūkytos žuvys ir žuvų produktai, jūros gėrybės, delikatesai. Sušių virtuvė iš pačių šviežiausių produktų. Nemokamas sušių ir žuvų pristatymas Jūrmaloje (Lielupė, Bulduri, Majuori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sluoka, Kemeri) ir Jūrmalos apylinkėse (Bigaunciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Pinki).

Kuo mes užsiimame?

Būtent Jums siūlome visada šviežių atvėsintų žuvų, žvejų kaimuose rūkytų žuvų ir pačių pagamintų sušių! Greitai aptarnaujame, pristatome prekę ir džiaugiamės patenkintais klientais!

Kur perkame žuvis?

Šviežias žuvis reguliariai perkame iš Latvijas žvejų – sterkai, strimėlės, šamai, upėtakiai, karpiai, eršketai, lynai, karšiai, līdekos, žiobriai, kuojos, ešeriai, plekšnės, menkės, grundalai, stintos, vėgėlės, unguriai, nėgės, sykai, palijos, lašišos. Žuvis superkame ir iš kitų šalių, pvz., iš Norvegijos – aukščiausios kategorijos lašiša, lašišos ikrai, iš Suomijas – viena iš upėtakių rūšių, atvėsinti upėtakių ikrai ir kt.

Siūlome vietoje pagamintą šviežių žuvų filė – sterko filė, menkės filė, lydekos filė, šamo filė, lašišos filė, upėtakio filė ir kitų žuvų filė. Išvalytos žuvys.

Skaniausios keptos nėgės drebučiuose – tai Carnikavos nėgės. Silpnai sūdytos silkės ir silkių filė aliejuje. Berzciemo šprotai, kilkės. Rygos šprotai, menkių kepenėlės ir t.t.

Ragacieme ir Lapmežcieme žuvys rūkomos, laikantis geriausių tradicijų – rūkytos strimėlės, rūkyti karpiai, rūkytos plekšnės, rūkytos skumbrės su sūriu, marinuotomis daržovėmis, česnakais, rūkyti jūriniai ešeriai, rūkyti unguriai, "Ruojos delikatesas", šaltai rūkyta lašiša, šaltai rūkyta sviestažuvė ir kt.

Gaminame sušius iš šviežių žuvų – sušis su lašiša, tunu, tigrinėmis krevetėmis, su ...:)

Šaldytos žuvys ir jūros gėrybės – tigrinės krevetės, krevetės, išvalytos krevetės, menkės faršas, hekas, skumbrė, filė, apkepas su plutele ir kt.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSvaigu zivju un Sushi veikals / Sushifish Jūrmala (Jūros produktai) sushi Jurmala, Zivju Bode (Suši) Žuvies produktai    Rūkyta žuvis    Šviežia žuvis       Butes       Mencas       Līņi       Palija       Sami       Savvaļas laši       Varavīksnes foreles       Store (Vēži)       Vimbas       Zandarti Zivju piegāde    Suši piegāde    Suši, suši komplekti    Suši ingredientai    Gunkan    Rolli    Nigiri    Suši mērces
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 28084
Parodytas paieškos rezultatuose : 125572


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Villa Avoti, svečių namai
Villa Avoti, svečių namaiLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Skaistkrasti, pirtis
Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
Rīgas Koki, Pramoninis alpinizmas
Rīgas Koki, Pramoninis alpinizmasRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Pirčių statyba, projektavimas, statyba, kinų ir italų mozaikos, individualūs užsakymai, visų rūšių garinės pirtys, tikra rusiška pirtis, krosnys ir židiniai.
Baižas, medelynas
Baižas, medelynasBaižas daigynas. Daugiamečiai augalai, žolės, sodinukai kapams, akmens sodai, vasaros gėlės, sodinukai balkonams. 700 rūšių ir veislių daugiamečiai augalai.
Granda, staliaus darbai
Granda, staliaus darbaiFirma Granda, dailidžių dirbiniai. Laiptų gamyba ir montavimas, baldų gamyba, alaus statinės iš ąžuolo, pirties kubilai ir kurenami kubilai, mediniai kubilai.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Technologijos - nuotekų valymo įrenginių gamybinė įmonė jau nuo 2001 metų, kuri savo veiklos metu sėkmingai realizavo daugiau kaip 250 projektų.
Visi banneri