Vent System Project

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
    Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
    Zelts.lv, juvelyrinių dirbinių salonas
    Zelts.lv, juvelyrinių dirbinių salonasAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
    Ziepju virtuve
    Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
    Mauriņi, svečių namai
    Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
    Ilona Einika, Fotografas
    Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
    P. Čerņavska keramikas māja
    P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
    Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinė
    Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinėKlinikoje teikiame įvairiapusę visų rūšių veterinarinę pagalbą gyvūnams (šunims, katėms, šeškams, triušiams, jūrų kiaulytėms, žiurkėnams ir kt.) Ligų diagnostika ir gydymas, vakcinacija, mikročipavimas, gyvūnų chirurginės operacijos (įskaitant kastraciją, sterilizacija, navikų operacijos, kaulų lūžių operatyvinis ir konservatyvus gydymas, traumos, žaizdos ir kt.) Laboratoriniai tyrimai, rentgenas, ultragarsas.
    Bieriņi, kaimo namas
    Bieriņi, kaimo namasĮrengtas, senovinis namas su židiniu, sodu, vietomis palapinėms, medžioklės trofėjais, aikštelėmis sportui, komercinė žvejyba. Aplankykite fazanų veisyklą.
    Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranas
    Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranasAZERBAIDŽANO restorane Jūsų laukia skanus maistas, romantiška Rytų atmosfera ir, žinoma, puikūs azerbaidžanietiški ritmai. Siūlome daugiau nei 120 puikių azerbaidžanietiško skonio patiekalų, bei stalo serviravimą pagal Jūsų pageidavimus ir šventę!
    Turies!, įmonių steigimas
    Turies!, įmonių steigimasMobilūs atrakcionai Jūsų renginiui – virvių trasa, vertikalaus laipiojimo trasos, didelio formato stalo futbolo versija. Taip pat siūlėme mobilias scenas ir kitas konstrukcijas. Renginio formatas: vieši ir įmonių renginiai, parodos, reklaminiai renginiai.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma