BEIK un D, SIA

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
    Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
    Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
    Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
    Papes Čakstes, svečių namai
    Papes Čakstes, svečių namaiTurizmo bazė "Papes Cakstes" yra vienoje iš vaizdingiausių ir ramiausių ornitologinio Latvijos rezervato vietoje iš abiejų pusių,
    Aļņi, svečių namai
    Aļņi, svečių namaiSvečių namai Aļņi - stilingas pastatas su senoviniu šiaudiniu stogu ir sienomis iš riedulių. Svečių namų patalpos išsiskiria savo interjeru, mediniais baldais ir nepakartojamais meno dirbiniais, sukurtais dizainerių.
    BriedīšKrogs, užeiga
    BriedīšKrogs, užeigaĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
    Ričarda kamīni, dumtraukių salonas
    Ričarda kamīni, dumtraukių salonasRičarda židiniai nori, kad jūsų židinio interjeras būtų skirtingas ir pilnai tenkintų jūsų poreikius. Jūs galite užsakyti židinio kapsulę ir apdailą pagal savo skonį.
    JS WoodMagic , medžio apdirbimas
    JS WoodMagic , medžio apdirbimasKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
    Ūši, kempingai
    Ūši, kempingaiKolkasrago artumas, jūros ir pušų kvapo prisotintas oras, senoji istorija ir unikalus vietos identitetas – tai Kolkos bruožai, kuriuos sugėrė ir Ūšu sēta bei jos žmonės. Siūlome pažinti tolimojo šiaurinio Kuržemės kampelio tapatybę mėgaujantis ramiu poilsiu prie jūros.
    Bērnu sala, vaikų prekės
    Bērnu sala, vaikų prekėsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma