Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Zemenīte, vaikų darželis

Rūdolfa Blaumaņa iela 12/14, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 63025506
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVaikų darželiai
Žemėlapis

Apšukrogs, kavinė
Apšukrogs, kavinėAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Mauriņi, svečių namai
Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
Campo, vandens turizmas
Campo, vandens turizmasCampo. Viskas apie irklavimą. Turizmo maršrutai, inventorius, nuoma, prekyba. Kanojos ir baidarės. Irklavimo mokykla.
Debesu bļoda, svečių namai
Debesu bļoda, svečių namaiDebesu bļoda Ogres gale kviečia švęsti šventes, siūlo nakvynę, banketų salę, sauną, pradedant nuo lapkričio ir SPA vonią, sporto aikštelę
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Technologijos - nuotekų valymo įrenginių gamybinė įmonė jau nuo 2001 metų, kuri savo veiklos metu sėkmingai realizavo daugiau kaip 250 projektų.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. Aukštalipių ir alpinistų paslaugos, pramoninis alpinizmas. Stogų dengimas ir remontas, dūmtraukių, pastolių remontas. Fasadų plovimas ir remontas. Aprūpinimas alpinizmo įranga.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Pētes, gerinimo darbai, apželdinimas
Pētes, gerinimo darbai, apželdinimasSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Pīlādži, medelynas
Pīlādži, medelynasSodininkystė. Tikslas - aprūpinti kokybiškais, patikrintais Vidzemes sąlygose, naminiais vaisinių medžių ir uogų krūmų sodinukais.
Visi banneri