Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
XL Group, SIA, nekilnojamo turto biuras

XL Group, SIA, nekilnojamo turto biuras

Stabu iela 20, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 20003299
 
VisiPasiūlymaiVideo
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiNekilnojamasis turtas

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kalna ligzda, viešbutis
Kalna ligzda, viešbutis3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
BV Pack, SIA, įpakavimas
BV Pack, SIA, įpakavimasBALT WARRANT gamina popierinius paketus. Dizaino kūrimas, saugojimas ir pristatymas urmu dalimis.
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontas
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontasGaminame, parduodame ir prižiūrime tiek automatines, tiek rankines elektronines svarstykles ir svėrimo sistemas. Mes bendradarbiaujame su pasaulyje pirmaujančiais masto ir masto komponentų gamintojais, siekdami teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas visiems verslo sektoriams.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Jaunarāji, kempingai
Jaunarāji, kempingaiPoilsis prie Gaujos upės. Galite maloniai poilsėti pušyne ant Gaujos upės kranto. Jūsų paslaugom bus penki nauji ir patogūs 8-viečiai nameliai svečiams, kaimiška pirtid ir salė banketams.
Vecliepas, laisvalaikio namai
Vecliepas, laisvalaikio namaiVECLIEPAS, ant Ventos upės kranto. Galimybė žvejoti ir sportuoti. Patalpos šventėms. Namai su terasomis ir griliais.
Smēde, metalo apdirbimas
Smēde, metalo apdirbimasSMĒDE. Kalvystės dirbtuvės, dekoratyvinių, štampuotų metalo dirbinių gamyba pagal užsakymą. Rankinis darbas, mes taip pat siūlome geležies elementus interjerui ir įvairių idėjų piešimas.
Tavs Draugs, zoo salonas
Tavs Draugs, zoo salonas Uzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Visi banneri