Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Rasa Kalniņa, Gydytojas

Rasa Kalniņa, Gydytojas

Rīga, Latvija
(+371) 22378774
 
VisiPasiūlymaiGalerija
Aprašymai
Es, Rasa Kalniņa nodarbojos ar dziedniecību 30 gadus. Ar dziedniecības spējām bija apveltīti mani vecvecāki, no kuriem arī daudz esmu mantojusi. Strādāju ar vārdojumiem, bioenerģijām, maģiju. Slimību diagnozi uzstādu caurskatot ķermeni un caur auru. Man piemīt arī gaišredzība. Katram cilvēkam ir individuāla pieeja. Ir iespējama dzīves situāciju modelēšana un korekcija. Zīlēju uz rūnām un izgatavoju rūnu amuletus dažādām situācijām un vajadzībām. Esmu sertificēta REIKI terapeite. Publikācijas : žurnālā Taka 2010/03, 2010/07 un 2011.g. Ezotēriskajā gadagrāmatā.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiNetradicinė medicina Dziednieki DetaliauMedicina DetaliauPranašystės Švelni terapija DetaliauMasažas, masažo paslaugos    Klasikinis masažas    Ajurvedinis masažas    Medaus masažas Būrimas, aiškiaregystė    Runų pranašystės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 24218
Parodytas paieškos rezultatuose : 295107


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ērgļi, kempingai
Ērgļi, kempingaiStovyklavietė Ergli yra gražioje vietoje 12km atstumu nuo Liepojos. Esate kviečiami atsipalaiduoti sutvarkytame kraštovaizdyje, ten šalia yra jūra su nuostabiu Bernatu paplūdimiu ir pušynu.
Vānes māja, svečių namai
Vānes māja, svečių namaiSvečių namai yra apie 100 km nuo Rygos. Name gali apsistoti iki 12 žmonių. Prie namo yra neseniai iškastas tvenkinys, kuriame pasimėgavus pirtimi ar pirtimi galima išsimaudyti.
Magnus Hotel, viešbutis
Magnus Hotel, viešbutisMAGNUS HOTEL - naujas trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre. Devynių aukštų pastate yra 82 modernūs ir jaukūs dviviečiai kambariai, 7 iš jų liukso klasės.
Ezernieki, svečių namai
Ezernieki, svečių namaiEzernieki - vieta, kurioje galėsite pailsėti ne tik draugų kompanijoje, bet ir mažame šeimos rate, galimybė apgyvendinti nuo 20 iki 60 žmonių grupes.
Lotes Toys, parduotuvė
Lotes Toys, parduotuvėLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Mēnesnīcas, svečių namai
Mēnesnīcas, svečių namaiSvečių namai Mēnesnīcas, esantys ant upės Grīvas kranto, siūlo nakvynę, salę su židiniu iki 30 žmonių, pirtį, puikiai įrengta virtuvė, laužavietė, tinklinio aikštelė.
INETA LESĪTE, stilistas
INETA LESĪTE, stilistasLAK visažisto amato meistras, stilistė Ineta Lesitė. Konsultacijos, drabužių ir aksesuarų parduotuvė, makiažas, mokymai.
Kliģi, poilsio kompleksas
Kliģi, poilsio kompleksasVieta banketams, seminarams, baliams ir sporto žaidimams; nakvynė naujame rąstiniame pastate arba įrengtuose svečių namų numeriuose;
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
Visi banneri