Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Sanart, SIA

Sanart, SIA

Gaides iela 8, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4201
(+371) 28624940
(+371) 64234451
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStatybos ir remonto darbaiŠildymas ir šiluminės trasosCentrinio šildymo katilai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6931
Parodytas paieškos rezultatuose : 137707
Žiūrėti kataloge : Statybos ir remonto darbai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Bramaņi, iškilmių namai
Bramaņi, iškilmių namaiSvečių namai, pirtis, puiki vieta pobūviams iki 30 žmonių. Apgyvendinimas, aktyvus poilsis. Atostogos kaime.
HBH Juozo alus , poilsio centras
HBH Juozo alus  , poilsio centrasJūsų paslaugoms salės tiek mažoms, tiek didelėms grupėms. Įsimylėjėlių poroms ir šeimoms, pažymėtinų, istorinių datų šventimas.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Rubīni, apartamentai
Rubīni, apartamentai Rubini yra graži ir jauki vieta svečiams iš Ventspilio. Kambariai puikiai įrengti kaip atskiri 2-3 kambariai
Žagarkalns, kempingai
Žagarkalns, kempingaiKempingas ir valčių bazė Žagarkalns. Kolektyviniai poilsio renginiai, plaukiojimas su valtimis upėmis. Vietos piknikams, valčių, dviračių, palapinių nuoma.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Skaistkrasti, pirtis
Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
Visi banneri