Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca

Sandras Baumanes dāvanu darbnīca

Kokles iela 18, Rīga, Latvija, LV-1002
(+371) 28798721
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Apgleznotas kaklasaites, lakati un šalles. Stikla gredzeni, kaklarotas un rokassprādzes, filcētas rotas un apģērbi, spoguļi, pulksteņi, svečturi un dažādi interjera elementi. Sandras Baumanes radošajā darbnīcā ir iespējams pasūtīt interjera priekšmetus spoguļus, spilvenus, svečturus,gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem un biznesa partneriem. Notiek regulāras izstādes un pasākumi. Klientam ir iespēja pašam pielikt savu roku pie izvēlētās dāvanas lai viņa kļūtu īpaša, piemēram pats uzrakstīt uz kaklasaites vai lakata veltījumu. Darbnīca ir atvērta no otrdienas līdz piektdienai no pl.12 00-17 00, bet zvanot pa tel. 28798721, ir iespējams ienākt un izvēlēties dāvanu jebkurā diennakts laikā.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKurybinės dirbtuvės DetaliauProjektas Drabužių ir juvelyrinių dirbinių priedai Interjero elementai Detaliau   Paveikslai Detaliau   Laikrodžiai DetaliauPiešimas ant šilko Detaliau   Kaklaraiščiai Detaliau   Skarelės DetaliauFilcētas rotas (Papuošimai) DetaliauBižuterija DetaliauRankinukai mainais DetaliauKepurės DetaliauDekoratyvinis stiklas    Žvakidės Tekstilės dirbiniai    Dekoratyvinės pagalvės Detaliau   Dirbiniai iš lino
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 67142
Parodytas paieškos rezultatuose : 555076


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ezernieki, svečių namai
Ezernieki, svečių namaiEzernieki - vieta, kurioje galėsite pailsėti ne tik draugų kompanijoje, bet ir mažame šeimos rate, galimybė apgyvendinti nuo 20 iki 60 žmonių grupes.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIASiūlai, kojinių siūlai, vilnos siūlai, alpakos siūlai, angoros siūlai, mohair siūlai, merino siūlai, medvilnės siūlai, makramės siūlai, Turkijos siūlai, margi siūlai, savaiminio rašto siūlai, akrilo siūlai, siūlai vaikams. Mezgimo priedai.
Jura putni, muziejus
Jura putni, muziejusMedžio drožybos muziejuje "Jura Putni" galite pamatyti gerves - meilės, harmonijos, ištikimybės simbolį, ir amžinybę; pelėdą - išminties ir kitų paukščių simbolį. Parkas primena, kas čia gamtą myli.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grindų dangos
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grindų dangosTrijų sluoksnių parketas, klasikinė ir egzotinė mediena, įvairių rūšių gumos dangos - vaikų žaidimų aikštelėms, treniruoklių salėms, sporto salėms, tirams ir kitoms sportinės paskirties grindims.
Zaļie Atvari, svečių namai
Zaļie Atvari, svečių namaiZaļie Atvari siūlo pirčių kompleksą, iškilmių patalpas, jaukius kambarius, jaukią atmosferą ir galimybę užsisakyti valgius.
Višķezers, poilsiavietės
Višķezers, poilsiavietėsPoilsio vieta "Viškezers" įsikurusi piliakalnyje, kuriame bazė ir Višku ežeras su jo nuostabia pakrante! Svečiams galima pasiplaukioti laivu,katamaranu ar vandens dviračiu. Vietos palapinėms, jauki nakvynė, pirtis su banketine sale (25 žmonėms), žvejyba
BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugos
BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugosSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Iešnalė, kaimo namas
Iešnalė, kaimo namasŠiuolaikinė sodyba- "Iešnalė" Žemaitijos nacionaliniame parke, prie Iešmalis ežero. Kambariai su patogumais, banketų salė, pirtis.
Visi banneri