Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība

Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība

Cempu iela 12, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4201
(+371) 29470148

Galerija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Pokaiņi
PokaiņiSenovinė, šventa vieta, akmens grindinys, kaimo energija. Pažinsi save ir senovę.
Tulku Fabrika, vertimų biuras
Tulku Fabrika, vertimų biurasZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
Bruņinieku muiža, svečių namai
Bruņinieku muiža, svečių namaiSvečių namai Mednieku pirts. Senovinėje banketų salėje jūs galite atšvęsti savo vestuves, jubiliejų, gimimo dieną arba kitas šeimynines šventes.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantiški salonai, kuriuose saugomos metalo meno skulptūros ir baldai, pagaminti iš automobilių ir motociklų dalių. Tai vieta, kur susijungia galerija, dizaino baldai ir paveikslai.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnografinių kostiumų siuvimas ir siuvinėjimas kolektyvams ir individualiems klientams. Tekstilės dirbiniai.
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimas
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimasSietiņš GO. Kraštovaizdžio projektavimas, sodinimas, apželdinimas.
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic yra didelės Trutzi grupės dalis – mažmeninės ir didmeninės prekybos metalu įmonė, siūlanti platų metalo gaminių asortimentą, įskaitant metalinius vamzdžius, metalo lakštus, metalo konstrukcijas, plienines sijas, profilius, jungiamąsias detales, kampus, stulpus, 3D plokščių tvoras. ir tvoros.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaKeramika. Senovės keramikos technologija, kur išmintis, kukli elegancija ir praktiškumas yra aukšto meistriškumo pagrindas.
Visi banneri