Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ivo Mēbeles IK

Jūrkalnes iela 4, Jūrmala
(+371) 28823379 - uzziņas un pasūtījumi
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBaldai

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Vegetarian foods, maisto produktai
Vegetarian foods, maisto produktaiVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Vīcežu muiža, poilsio kompleksas
Vīcežu muiža, poilsio kompleksasVīcežu dvaras, poilsio kompleksas. Įvairių renginių ir švenčių organizavimas, atrakcionai, poilsis gamtoje.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooPoilsio vieta yra 3 km nuo Kekavos centro, ramioje ir gražioje vietoje, šalia Kekavinės upės.
Granitops
GranitopsGRANITOPS - atsparios polimerinės medžiagos dangų paviršiams. Suteikia paviršiui elegantišką granito išvaizdą, gero naudojimo ir priežiūros savybes.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Vidi, svečių namai
Vidi, svečių namaiPoilsis prie Sasmaka ežero. Vietos šventėms ir sporto renginių ir stovyklų organizavimas. Pokylių salė ir pirtis.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Visi banneri