Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Audumu Outlet, audinių parduotuvė

Audumu Outlet, audinių parduotuvė

Aleksandra Čaka iela 92, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 25447050
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDizaina kursi (Užuolaidų dizaino kursai)Interjero elementai    Dekorativinis akmuo, žvirgždukaiNaminiai tekstilės dirbiniai   Audiniai ir užuolaidos      Didmeninė prekyba audiniais      Mažmeninė prekyba audiniais,užuolaidomis      Linai, lininiai audiniai      Vilnoniai audiniai      Atlasiniai (glotnūs) audiniai      Flaneliniai audiniai      Audiniai vaikams      Medviliniai audiniai   Užuolaidos      Užuolaidų salonas      Užuolaidų audiniai   Baldinės medžiagos   Lovatiesės   Interjero (tekstilinių) gaminių gamyba   Drabužių modeliavimas, siuvimas   Kilimai      Šilko kilimai      Vilnos kilimai   Priedai namamsLangų projektavimas   Užuolaidų gnybtai ir karnizai   Projektas   Žaliuzių gamyba ir montavimasRankdarbiai, siuvinėjimas   Siuvimo komplektai   Nėrimo vašeliu komplektai   Mezgimo komplektai   Siūlai nėrimui vašeliu   Sagos   Siūlai   Žaibolaidžiai   Siuvinėjimui   Mezgimo komplektai   VerpalaiUžuolaidos, modeliavimas, siuvimas, kabinimasDizainerių ir stilistų paslaugosŠilkinė patalynė
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 65416
Parodytas paieškos rezultatuose : 1055612
Žiūrėti kataloge : Užuolaidų dizaino kursai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT yra patikimas oro kompresorių įrangos tiekėjas. Esame pasirengę teikti visą su oro kompresoriais susijusių paslaugų grandinę: nuo pristatymo ir montavimo iki žaliavų tiekimo ir aptarnavimo. Mūsų įmonės sėkmė grindžiama didele patirtimi ir aukštos kokybės kompresorių įrangos (sraigtinių ir stūmoklinių kompresorių, suslėgto oro sausintuvų, pagrindinių filtrų, oro sistemų) pasiūla. Mes tiekiame gerai žinomų gamintojų - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor - kompresorių įrangą
Kempings Sīļi, kempingai
Kempings Sīļi, kempingaiKeturviečiai nameliai, pirtis, vietos palapinėms ir piknikas ant pačio jūros kranto. Jūros skardis, Jurkalne 5 km. Paplūdimio tinklinio, krepšinio ir futbolo aikštelės.
Poligons DK, dažasvydis
Poligons DK, dažasvydisDK dažasvydžio poligonas, ypatingoje aplinkoje, buvusioje karinėje bazėje su papildomais statiniais.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrindų parketas, geriausios gamintojų kainos. Ąžuolo masyvo lentos, ąžuolinis parketas, vinilinės grindys. Plačios dvisluoksnės lentos ir silkės parketas. Klojimas, šlifavimas, lakavimas, vaškavimas. Medinių grindų remontas, remontas, atnaujinimas, restauravimas. Parduotuvė Valmieras iela 34, Ryga. Profesionalumas ir aukščiausia kokybė
Līgatnes Zemturi, svečių namai
Līgatnes Zemturi, svečių namaiLīgatnes Zemturi, Namai - kempingai skirti 3-4 asmenims. Vietos palapinėms. Pokylių salė su židiniu name iš akmens riedulių. Žvejyba tvenkiniuose, bebrų gyvenimo stebėjimas.
Ireneta, vestuvinis salonas
Ireneta, vestuvinis salonasSalonas Ireneta jums siūlo vestuvines ir vakarines sukneles, apie 250 įvairių modelių. Priedai, visos spalvų variacijos nuo baltos iki šampaninės spalvos. Prekyba, nuoma.
Ūdensdzirnavas, svečių namai
Ūdensdzirnavas, svečių namaiPoilsio centras vėl atstatyto malūno patalpose. Salė iškilmėms. Sauna su baseinu, liukso apartamentai su sūkurine vonia ir židiniu. Patogus apgyvendinimas.
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Apsauginės stiklų plėvelės. Plėvelė Decor. Stiklų apklijavimas įvairiomis plėvelėmis, Plėvelė automobiliams, stikliniams fasadams.
Visi banneri