Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Dynamic Bond, įmonių steigimas

Dynamic Bond, įmonių steigimas

Rīga, Latvija
(+371) 26017878 - projektu vadītāja
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiRenginių organizavimas

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Reness R, baldai
Reness R, baldaiReness R. Mes gaminame ir realizuojame individualius baldų projektus, konsultuojame pildant patalpų interjerą. Dizainas, funkcionalumas, kokybė!
SAKA - S, baldai
SAKA - S, baldaiBaldų gamyba, projektavimas ir pastatymas pagal individualius užsakymus. Praktiški, patvarūs, paprasti ir madingi, ekskliuzyviniai, ekologiški baldai.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklama, reklamos leidyba, prezentacinė reklama, dizainas, vizualinė reklama, reklama ant aprangos, reklamos idėjos.
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
Hutor Group
Hutor GroupPoilsio kompleksas "Gulbji" su visais patogumai ir rusiška pirtimi ant vaizdingo Rušonas ežero kranto. Jūsų paslaugoms - kateris ir valtys, ungurių,lydekų,karšių, karpių žvejyba.
Kalumi SIA, kalvystės dirbiniai
Kalumi SIA, kalvystės dirbiniaiKalvio paslaugos, grotelės ir įrankiai židiniui, geležies jungiamosios detalės, vyriai, durų rankenos, spynos, įrankiai medienai apdirbti, vartai, prancūziški balkonėliai ir daug daugiau.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmenskaldys Modris Bērziņš siūlo židinių elementus, meno dirbinius - skulptūras. Gamina paminklus iš granito, bortelius. Dizaino elementai sodui.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundalės vandens malūno muziejus leidžia pamatyti ir suprasti praėjusio amžiaus vandens malūno veikimą ir esmę. Vandens malūnas išsidėstęs penkiuose aukštuose ir leidžia sekti malūno malimo procesą – nuo grūdų iki miltų. Alaus darykla, degustacijos, patalpos renginiams.
Visi banneri