Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Kolkas rags

Kolkas pagasts, Talsu novads, Latvija
(+371) 29149105
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis

Galerija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Upmaļi, iškilmių namai
Upmaļi, iškilmių namaiPatalpos šventėms ir seminarams, pirtis su baseinu ir židiniu. Stalų serviravimas ir gyva muzika. Poilsis gamtoje ant Ligatne upės kranto.
Neptūns, restoranas
Neptūns, restoranasRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Dubultmuiža, svečių namai
Dubultmuiža, svečių namaiSvečių namai Dubultmuiža siūlo: pokylių salę (40 asm.), pirtį, baseiną, kubilą, 8 kambarius nakvynei. Mes įsikūręs Rygos teritorijoje.
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
Vānes māja, svečių namai
Vānes māja, svečių namaiSvečių namai yra apie 100 km nuo Rygos. Name gali apsistoti iki 12 žmonių. Prie namo yra neseniai iškastas tvenkinys, kuriame pasimėgavus pirtimi ar pirtimi galima išsimaudyti.
URALA, svečių namai
URALA, svečių namaiTikra rusiška pirtis. Patalpos iškilmėms 100 žmonių. Didelė terasa su šildomomu kubilu. Esame visai netoli nuo Rygos.
Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinė
Cheirons, veterinarijos klinika - vaistinėKlinikoje teikiame įvairiapusę visų rūšių veterinarinę pagalbą gyvūnams (šunims, katėms, šeškams, triušiams, jūrų kiaulytėms, žiurkėnams ir kt.) Ligų diagnostika ir gydymas, vakcinacija, mikročipavimas, gyvūnų chirurginės operacijos (įskaitant kastraciją, sterilizacija, navikų operacijos, kaulų lūžių operatyvinis ir konservatyvus gydymas, traumos, žaizdos ir kt.) Laboratoriniai tyrimai, rentgenas, ultragarsas.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Rūķīši, svečių namai
Rūķīši, svečių namaiRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Visi banneri