Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Papes Čakstes, svečių namai

Papes Čakstes, svečių namai

Čakstes, 3 - 10 ккомна, 3. stāvs, Pape, Rucavas pagasts, Dienvidkurzemes novads, Latvija, LV-3477
(+371) 26402386
(+370) 65790213
Juridinis pavadinimas : Papes Čakstes
Registracijos numeris : 42103029021
Juridinis adresas : Rucavas novads
Bankas : AB DnB NORD bankas AGBLLT2X
Sąskaitos numeris : LV48RIKO0002013011917
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Poilsio stovykla arba svečių namuose " Pape Čakstes " į Latvijos Respublikos Liepojos rajone , Rucavas apskritis, kaimas Pape. 

Turizmo centras , įsikūręs vienoje iš gražiausių vietų Latvijoje ornitologų atsarginių abipus ežero pusėje (300m.) ir Baltijos jūros (250m.)

Nakvynė 2 , 3 ir 4 - lovų kambariai € 30-60 ir maistas pagal meniu. Jūsų pasirinkimas - 10 kambariai: 5 iš jų su visais patogumais , dar 5 -visuma. Nuolaidos būna virš 3 naktų nuo 5 iki 20 %.

Rezervuoti vietas iš anksto - 30 - 100% avanso . Iš anksto galima užsakyti tik išankstinis mokėjimas bus.

 Sąskaitos DnB NORD Latvija Liepoja filialas LV48RIKO0002013011917

Siekiant sumažinti paieškos laiką turistinę bazę ,administracija siūlo savo paslaugas . Poilsiautojai pirmiau , nurodant aplankyti , ateiti bet transporto Palanga, Lietuva , ir Liepojoje , Latvijos ir skambučių į telefono apačioje :

+370.657 90.213 ( direktorius ) .

+370.672 96.396

+371 26402386

Per 30-40 minučių po to, kai jūs atvykstate automobilį.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiApgyvendinimas Detaliau   Svečių namai30 - 60 € Detaliau   Banketų salės DetaliauPoilsis gamtoje Detaliau   Papes ezers (Poilsis prie ežerų) Detaliau   Paplūdimiai Detaliau   Grybavimas Detaliau   Medžoiklė ir Žvejyba DetaliauPirtys, Saunos DetaliauKavinės Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 176703
Parodytas paieškos rezultatuose : 1374052


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkologiški dažai medienai linų sėmenų aliejaus pagrindu "Ecolin" lauko ir vidaus naudojimui. Pabrėžia medienos struktūrą, paviršiaus apdorojimas tampa atsparus nusidėvėjimui.
Valenas, SIA
Valenas, SIAKviečiame parduotuves bendradarbiauti. Esame oficialus Vokietijos kompanijų Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr. Bieler atstovas. atstovas. Siūlome platų korekcinių, terminių ir jaunimo skalbinių komplektų asortimentą, yra ir didelių dydžių, kainos priimtinos. Rinkitės vokišką kokybę ir praktiškumą. Rinkoje esame vertinami už stabilumą ir patikimumą.
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramikė Dace Grinberga dirba su spalvotų akmenų masėmis, moliu ir porcelianu. Modernus daiktų interjeras. Paprastos ažūrinės formos su kitokia faktūra.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Inčukalna strops, svečių namai
Inčukalna strops, svečių namaiMes siūlome galimybę pamiršti kasdienius rūpesčius ir atsipalaiduoti šventėje. Pirtis su sūkurine vonia, patalpos seminarams ir šventėms, jaukūs kambariai nakvynei.
Hidrolats, SIA, metalo apdirbimas
Hidrolats, SIA, metalo apdirbimasRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataOdontologijos centras Svenata. Aukštos kvalifikacijos specialistai, moderniausia stomatologijos įranga gydyti ir užkirsti kelią žandikaulio ir burnos ertmės ligoms.
Visi banneri