Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Pokaiņu mežs

Pokaiņu mežs

Senpokaiņi, Naudītes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3724
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Puokainių miškas – miglų supamos akmeningos upės, akmenų sankaupos, pylimai ir nepaprasti akmenys – lėmė tai, kad vieta tapo fantastiška, nepaprasta, apipinta legendomis. Neabejotina, kad Puokainiai yra stiprios energetikos vieta. Mokslininkai, gydytojai ir ekstrasensai neabejoja, kad Puokainiai nuo seniausių laikų yra šventa vieta. Puokainiai žinomi nuo praėjusio amžiaus 4-o dešimtmečio, tačiau dauguma juos atrado paskutinio praėjusio amžiaus deš. viduryje. Vieta įdomi ir dėl kraštovaizdžio – stačių kalvų, slėnių ir šaltinių. Neįprasto žavesio vietai suteikia ir įvairaus dydžio akmenų sankaupos. Akmenys yra maži, vidutiniai ir labai dideli, jų galima rasti tiek pavieniui, tiek grupėmis. Žmonės čia tikisi kažko daugiau nei tiesiog pabūti gamtoje. Vieta spinduliuoja savotišką energiją, kurią daugelis žmonių jaučia kaip įvairias sroves. Kiti mato vizijas, o kai kuriuos užplūsta minčių srautas. Nuo 2000 m. Puokainių mišką tvarko AB „Latvijas valsts meži“, kuri prižiūri teritoriją, atlieka tvarkymo darbus ir remontuoja kelius. Jeigu Puokainiuose lankotės pirmą kartą, rekomenduojame kreiptis į ekskursijų vadovą, kuris supažindintų su lankytinomis vietomis, nes jų yra daug ir jos išsidėsčiusios plačioje teritorijoje.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiŠventos vietos DetaliauTurizmo vietovės DetaliauVietos iškyloms Miško takeliai Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 22648
Parodytas paieškos rezultatuose : 190762


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
A-Puce, SIA, CWT oficialus atstovas Latvijoje
A-Puce, SIA, CWT oficialus atstovas LatvijojeŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Priedes māja, svečių namai
Priedes māja, svečių namaiViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Miķeļbāka, kempingai
Miķeļbāka, kempingaiSvečių namai MIĶEĻBĀKA siūlo kempingų namelius. WC ir dušas aptarnaujančiame namelyje. Yra galimybė užsisakyti maitinimą. Dviračių nuoma, galima rinkti grybus ir uogas. Svečių namai yra netoli
Liedags, svečių namai
Liedags, svečių namaiSvečių namai yra ant Liepoja-Ventspilis plento. Svečių namai Liedags siūlo 16 įrengtų kambarių, užkandinė baras, patalpos konferencijoms ir renginiams, pirtį su baseinu.
Villa Vanilla, viešbutis
Villa Vanilla, viešbutisViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Visi banneri