Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Auru pagasta padome

Skolas iela 8, Auri, Auru pagasts, Dobeles novads, Latvija
(+371) 63750494
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSavivaldybės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7751
Parodytas paieškos rezultatuose : 21661
Žiūrėti kataloge : Savivaldybės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kalēji, laisvalaikio namai
Kalēji, laisvalaikio namaiSvečių namai, pirtis, kempingas Mazirbe. Jūra ir paplūdimys be grūsčių. Nuostabus poilsis gamtoje.
Santa, viešbutis
Santa, viešbutisViešbutis netoli Siguldos centro - vaizdingoje vietoje, ant ežero kranto su gražiais gamtos peizažais. Jūsų paslaugoms: jaukus viešbutis, puikus restoranas, originali salė su židiniu ir sauna, konferencijų salė.
Sauna katram , parduotuvė
Sauna katram , parduotuvėIebūvējam saunas pēc individuāla projekta. Pirts aksesuāri. Pirts krāsnis. Sāls istabas, paneļi. Gatavas saunu kabīnes. Aprīkojuma uzstādīšana.
Laimes ligzda, poilsio kompleksas
Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
Poligons DK, dažasvydis
Poligons DK, dažasvydisDK dažasvydžio poligonas, ypatingoje aplinkoje, buvusioje karinėje bazėje su papildomais statiniais.
JM Grupa, medžio apdirbimas
JM Grupa, medžio apdirbimasMedienos grindjuosčių gamyba, langų grotelės, langų skirtukai, atbrailos, durų kraštai. Staliaus dirbiniai iš medžio masyvo, laminatas, baldai.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonas
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonasEVA-SAT pagrindinė veiklos sritis - aukštos kokybės mažmeninė ir didmeninė prekyba santechnikos, šildymo technologijomis.
Višķezers, poilsiavietės
Višķezers, poilsiavietėsPoilsio vieta "Viškezers" įsikurusi piliakalnyje, kuriame bazė ir Višku ežeras su jo nuostabia pakrante! Svečiams galima pasiplaukioti laivu,katamaranu ar vandens dviračiu. Vietos palapinėms, jauki nakvynė, pirtis su banketine sale (25 žmonėms), žvejyba
Visi banneri