Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Latgales ceļi AS, Daugavpils ceļi, 2. iecirknis

Vaļņu iela 15, Daugavpils, Latvija
(+371) 65428791
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKelių tiesimas, remontas, priežiūra

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5394
Parodytas paieškos rezultatuose : 19997
Žiūrėti kataloge : Kelių tiesimas, remontas, priežiūra


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Santa, viešbutis
Santa, viešbutisViešbutis netoli Siguldos centro - vaizdingoje vietoje, ant ežero kranto su gražiais gamtos peizažais. Jūsų paslaugoms: jaukus viešbutis, puikus restoranas, originali salė su židiniu ir sauna, konferencijų salė.
Restorer, SIA
Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
Garauši, poilsio bazė
Garauši, poilsio bazėAplink patį Lobe ežerą. 15 skirtingų valčių žvejybai, žvejybos licencijos,vietos palapinėms ir laužams, nakvynė kaimo sodyboje..
Ričarda kamīni, dumtraukių salonas
Ričarda kamīni, dumtraukių salonasRičarda židiniai nori, kad jūsų židinio interjeras būtų skirtingas ir pilnai tenkintų jūsų poreikius. Jūs galite užsakyti židinio kapsulę ir apdailą pagal savo skonį.
Raibie logi, viešbutis
Raibie logi, viešbutisViešbutis Raibie logi siūlo nakvynę dešimtyje puikiai įrengtų numerių, du iš jų yra pritaikyti poilsiui šeimoms su vaikais. Visuose
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMeno dirbtuvės "Antika. Tapyba, piešiniai tušu, interjero dizainas, patalpų dekoras. Baldų restauravimas. Meno studija.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSiuvimo cechas ZARUMI. Siuvimas, siuvinėjimas, taisymas. Logotipų ir vėliavų siuvinėjimai. Darbo drabužiai, prijuostės.
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Visi banneri