Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaNauji ir naudoti traktoriai iš Japonijos. Priekabos, plūgai, akėčios, traktorių techninė priežiūra ir garantinis remontas MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Marteks noma, autoservisas
Marteks noma, autoservisasMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaStalių amatai Mežmaļi. Vietinės kilmės mežiagos: pušies, beržo, uosio, ąžuolo. Euro langai, dvigubi langai (atsidarantys į vidų), norvegiško tipo langai, dvigubi langai (atsidarantys į priešinga puses), sudedami švediško tipo langai. Vidaus ir lauko durys.
Ričarda kamīni, dumtraukių salonas
Ričarda kamīni, dumtraukių salonasRičarda židiniai nori, kad jūsų židinio interjeras būtų skirtingas ir pilnai tenkintų jūsų poreikius. Jūs galite užsakyti židinio kapsulę ir apdailą pagal savo skonį.
Hotel Tigra, viešbutis
Hotel Tigra, viešbutisViešbutis Hotel Tigra jūsų lauks ant Cesis ribos, kad Jums pasiūlytų pailsėti po darbo dienos. Specialiu metu galėsite mėgautis poilsio centru, kuriame yra pirtis, pokylių salė.
Mēnesnīcas, svečių namai
Mēnesnīcas, svečių namaiSvečių namai Mēnesnīcas, esantys ant upės Grīvas kranto, siūlo nakvynę, salę su židiniu iki 30 žmonių, pirtį, puikiai įrengta virtuvė, laužavietė, tinklinio aikštelė.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Skrundas muiža, viešbutis
Skrundas muiža, viešbutisSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMiškas yra svarbi ekosistema, kurios negalima vertinti tik finansiškai. Tai atlieka tiek socialines, tiek nepakeičiamas ekologines funkcijas. Mes esame ekosistemos dalis, todėl matome pasaulį, kuriame kiekvienas savininkas valdo savo mišką pagal geriausius darnaus vystymosi kanonus - mūsų klimatui, aplinkai ir žmonėms. Būtent to mes stebime savo darbe - patys rodome pavyzdį ir šviesiame kitus, kaip geriau integruoti medžius į miesto aplinką.
Visi banneri