Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Latvijas Mākslinieku savienība

11. Novembra krastmala 35 3.st., Rīga, Latvija
(+371) 67228497
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVisuomeninės organizacijos, Fondai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7138
Parodytas paieškos rezultatuose : 30567
Žiūrėti kataloge : Visuomeninės organizacijos, Fondai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT yra patikimas oro kompresorių įrangos tiekėjas. Esame pasirengę teikti visą su oro kompresoriais susijusių paslaugų grandinę: nuo pristatymo ir montavimo iki žaliavų tiekimo ir aptarnavimo. Mūsų įmonės sėkmė grindžiama didele patirtimi ir aukštos kokybės kompresorių įrangos (sraigtinių ir stūmoklinių kompresorių, suslėgto oro sausintuvų, pagrindinių filtrų, oro sistemų) pasiūla. Mes tiekiame gerai žinomų gamintojų - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor - kompresorių įrangą
Waldmeisteri, svečių namai
Waldmeisteri, svečių namaiJūsų laukia jauki salė su baru, pirtimi ir 11 kambarių su visais patogumais. Būkite su mumis ir mėgaukitės gražia gamta!
ID Rugāji, staliaus darbai
ID Rugāji, staliaus darbaiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaKaimo verpalai iš Latvijoje išaugintų avių. Vilnos apdirbimas nuo skalbimo iki gatavų verpalų. Perkame, keičiame neskalbtą vilną.
Raunas lauktehnika, SIA, metalo apdirbimas
Raunas lauktehnika, SIA, metalo apdirbimasMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Avotkalni, poilsiavietės
Avotkalni, poilsiavietėsVieta poilsiui Avotkalni siūlo puikų poilsį ant upės Salacas kranto - vietos piknikams ir palapinėms, sporto aikštelės, įvairus inventorius, vaikų žaidimų aikštelės, plaukiojimas valtimis ir važinėjimas dviračiais, žvejyba.
Priedes māja, svečių namai
Priedes māja, svečių namaiViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Sers, karnavalinių kostiumų nuoma
Sers, karnavalinių kostiumų nuomaPlačiam pasirinkimui siūlome karnavalinius kostiumus vaikams ir suaugusiems (apdarai, kostiumai, kaukės, atributai kostiumams, perukai).
Albatross SPA
Albatross SPAPoilsio komplekse Albatross SPA yra 25m baseinas su trimis takais, kurio vandens temperatūra 28°C, baseino gylis sekliame gale 1 metras, viduryje - 1,5 metro, giliausiame gale 2 metrai, 7 m. vaikų baseinas, kurio vandens temperatūra 32°C, vidutinis gylis 0,5 metro, sauna ir garinė pirtis
Visi banneri