Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Sirdsdarbs, žēlsirdības organizācija

Rusova iela 2868, Rīga, Latvija
(+371) 67368668
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVisuomeninės organizacijos, Fondai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6201
Parodytas paieškos rezultatuose : 31121
Žiūrėti kataloge : Visuomeninės organizacijos, Fondai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Gungas, svečių namai
Gungas, svečių namaiGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinarinė terapija (kainos yra labai priimtinos), tyrimas, šuniukų skiepijimas, kompleksinis vakcinavimas šunims ir katėms.
Nordmen, parduotuvė
Nordmen, parduotuvėKlasikiniai, elagantiški verslo kostiumai - žmonėms,kurie nori jaustis patogiai. Vyras su kostiumu iš "Nordmen" jausis užtikrintai, o jo drabužis bus nepriekaištingas.
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
Dārziņi, žirgų aptvaras
Dārziņi, žirgų aptvarasZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, medžio apdirbimas
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, medžio apdirbimasMediniai aksesuarai jūsų virtuvei, namams, saunai, sodui, taip pat viskam, nuo medinių mentelių ir šaukštų iki nešiojamos saunos ir statinės, kurią galima šildyti visus metus.
Aļņi, svečių namai
Aļņi, svečių namaiSvečių namai Aļņi - stilingas pastatas su senoviniu šiaudiniu stogu ir sienomis iš riedulių. Svečių namų patalpos išsiskiria savo interjeru, mediniais baldais ir nepakartojamais meno dirbiniais, sukurtais dizainerių.
Lotes Toys, parduotuvė
Lotes Toys, parduotuvėLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Indrāni, svečių namai
Indrāni, svečių namaiIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Visi banneri