Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Avotu nams, sabiedriskā organizācija

Avotu iela 331, Rīga, Latvija
(+371) 67279635
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiNamų tvarkymas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6941
Parodytas paieškos rezultatuose : 36434
Žiūrėti kataloge : Namų tvarkymas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsGlobos namai - alternatyvios jaunimo su ribotomis galimybėmis priežiūros centras.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
Bramaņi, iškilmių namai
Bramaņi, iškilmių namaiSvečių namai, pirtis, puiki vieta pobūviams iki 30 žmonių. Apgyvendinimas, aktyvus poilsis. Atostogos kaime.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Ūši, kempingai
Ūši, kempingaiKolkasrago artumas, jūros ir pušų kvapo prisotintas oras, senoji istorija ir unikalus vietos identitetas – tai Kolkos bruožai, kuriuos sugėrė ir Ūšu sēta bei jos žmonės. Siūlome pažinti tolimojo šiaurinio Kuržemės kampelio tapatybę mėgaujantis ramiu poilsiu prie jūros.
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
Raunas lauktehnika, SIA, metalo apdirbimas
Raunas lauktehnika, SIA, metalo apdirbimasMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
DUNENSE, odiniai aksesuarai
DUNENSE, odiniai aksesuaraiRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Visi banneri