Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

R Eha, veikals

Jersikas iela 35, Rīga, Latvija
(+371) 67112544
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStatybinės medžiagos ir konstrukcijos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 16534
Parodytas paieškos rezultatuose : 26679
Žiūrėti kataloge : Statybinės medžiagos ir konstrukcijos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Švinkates, svečių namai
Švinkates, svečių namaiSvečių namai Švinkates, siūlo poilsio salę su židiniu, virtuve, miegamaisiais ir pirtį. Prie namų yra gražus tvenkinys, kuriame taip pat galima žvejoti.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataOdontologijos centras Svenata. Aukštos kvalifikacijos specialistai, moderniausia stomatologijos įranga gydyti ir užkirsti kelią žandikaulio ir burnos ertmės ligoms.
Vidzemes logi, durys ir langai
Vidzemes logi, durys ir langaiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biuras
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biurasSkrivanek Įmonė įkurta 1994 metais Prahoje, Čekijos Respublikoje, ir nuo tada ji išaugo ir tapo viena iš didžiausių pasaulyje.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Priedes māja, svečių namai
Priedes māja, svečių namaiViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Campo, vandens turizmas
Campo, vandens turizmasCampo. Viskas apie irklavimą. Turizmo maršrutai, inventorius, nuoma, prekyba. Kanojos ir baidarės. Irklavimo mokykla.
Visi banneri