Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Atradums, lombards

Pērnavas iela 45, Rīga, Latvija
(+371) 67310776
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiLombardaiFinancinė veikla

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Priedes māja, svečių namai
Priedes māja, svečių namaiViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugos
Pārcelšanās24.lv, pervežimų paslaugosPārcelšanās24.lv siūlo įvairias perkraustymo paslaugas visoje Latvijoje ir Europoje.
Dubultmuiža, svečių namai
Dubultmuiža, svečių namaiSvečių namai Dubultmuiža siūlo: pokylių salę (40 asm.), pirtį, baseiną, kubilą, 8 kambarius nakvynei. Mes įsikūręs Rygos teritorijoje.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biuras
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biurasSkrivanek Įmonė įkurta 1994 metais Prahoje, Čekijos Respublikoje, ir nuo tada ji išaugo ir tapo viena iš didžiausių pasaulyje.
Dārziņi, žirgų aptvaras
Dārziņi, žirgų aptvarasZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Dižāpas, kempingai
Dižāpas, kempingaiPoilsis prie ežero USMAS, penkiavietis namelis, čigoniška pirtis, vietos palapinėms, piknikams, valčių nuoma.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Visi banneri