Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Orint

Brīvības iela 76, Rīga, Latvija
(+371) 67506605
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPramonės produkcija

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5840
Parodytas paieškos rezultatuose : 18455
Žiūrėti kataloge : Pramonės produkcija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
Vilciņi, pirtis
Vilciņi, pirtisViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Baltā māja, svečių namai ir kavinė
Baltā māja, svečių namai ir kavinė"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Ziedu Dīva, gėlių studija
Ziedu Dīva, gėlių studijaKūrybingi ir su meile padaryti darbai, džiuginantys širdį, bet kokiai šventei ir kasdienai. Su malonumu galime padėti išpildyti norus ir nuspalvinti šventes, paversti svajones realybe!
GRANITE, IK
GRANITE, IKBendrovė „Granites“ specializavosi kapų gerinimo darbuose. Gaminame, parduodame ir montuojame kapų paminklus, kapų bortelius, kapų tvoras, taip pat siūlome sukurti kapų memorialus. Siūlome pagerinti kapo vietą apželdinant ir (arba) restauruojant.
Deicija, SIA
Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
Sanders, svečių namai
Sanders, svečių namaiSvečių namai Sanders. Nakvynė, pirtis, relaksacijai - medinis kubilas su ozonu, galimybė išsinuomoti dviratį, šalia svečių namų yra parduotuvė - kavinė.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinarijos klinika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinarijos klinikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Kristus Karaļa kalns, kalnas
Kristus Karaļa kalns, kalnasAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Visi banneri