Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ermitāžas tehnoloģijas

Rūpniecības iela 27-101, Rīga, Latvija
(+371) 67214450
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKompiuteriai, Internetas, Programavimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7103
Parodytas paieškos rezultatuose : 33512
Žiūrėti kataloge : Kompiuteriai, Internetas, Programavimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Rojas rodes, laisvalaikio namai
Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
Iks park, Visuomenė
Iks park, VisuomenėBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centras
PIF PAF, peintbola parks, sporto ir poilsio centrasDažasvydis PIF PAF. Siūlome sportinio žaidimo ir azartinio pomėgio derinį - dažasvydį. Taupykite jūsų laiką ir degalus: mes esame apie 20km atstumu nuo Rygos centro.
Riekstkalni, medelynas
Riekstkalni, medelynasSpecializuotas riešutmedžių medelynas „RIEKSTKALNI“ siūlo šalčiui atsparius riešutmedžių sodinukus iš Kanados, tinkamus Latvijos klimatui. Mūsų sodinukai išauginti iš geriausių Kanados veislių motininių medžių sėklų, todėl daigai geriau prisitaiko prie Latvijos klimato, dirvožemio ir šviesos režimo.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliĮmonė Cel. Progresyvinės statybinės konstrukcijos. Akytasis betonas YTONG, gipso plokštės FERMACELL, nuotekų biologinės valymo sistemos BICLAR.
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
Visi banneri