Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Indigonets

Dzelzavas iela 70, Rīga, Latvija
(+371) 67802322
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPrograminė įranga

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5702
Parodytas paieškos rezultatuose : 17750
Žiūrėti kataloge : Programinė įranga


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Lakta, metalo apdirbimas
Lakta, metalo apdirbimasĮmonė Lakta. Metalo apdirbimas, metalo konstrukcijos, kaltiniai dirbiniai interjerui, metalo laiptai, turėklai, tvoros, fligeliai, žvakidės. Skirtingos medžiagos, technika, galbūt paviršių cinkavimas ir meninis dažymas.
Otafs, stikliniai darbai
Otafs, stikliniai darbaiOtafs. Galimybė užsakyti tokią mokyklinę lentą, kuri reikalinga konkrečiai klasės patalpai (pagal išmatavimus ir dizainą). Kėdės pianistams. Rankų darbas.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJei norite įrengti vėliavos stiebą prie savo privataus namo ar įmonės, jei reikia įmonės ar kitų vėliavų, tuomet K-MASTI.LV yra tinkama vieta gauti tai, ko norite! Vėliavos ir stiebai – mūsų reikalas!
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Jaunogres nams, laisvalaikio namai
Jaunogres nams, laisvalaikio namaiPatalpos renginiams, poilsiui, seminarams - salė su židiniu 36 asmenims. Pirtis, šiltas baseinas su tėkme ir filtruotas vanduo. Teniso kortai. Specialus pasiūlymas dviems - 30 Ls (darbo dienomis). 35 km nuo Rygos.
Indrāni, svečių namai
Indrāni, svečių namaiIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
RUSSO-BALT, automobilių priekabos ir priekabos
RUSSO-BALT, automobilių priekabos ir priekabosGamybos komercinė įmonė RUSSO-BAL - pirmoji lengvųjų automobilių ir mokroautobusų traukimo grąžulų gamintoja Latvijos Respublikoje.
Visi banneri