Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Retroniks un partneris, veikals-darbnīca

Avotu iela 76, Rīga, Latvija
(+371) 67297553
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAudio ir video technika

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5286
Parodytas paieškos rezultatuose : 23726
Žiūrėti kataloge : Audio ir video technika


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
Stila Elements
Stila Elements"Stila Elements" - klasikinio dekoro ekspertas, elegantiški eksterjero ir interjero dizainai, naudojant tokias medžiagas kaip medis ir gipsas.
Miķeļbāka, kempingai
Miķeļbāka, kempingaiSvečių namai MIĶEĻBĀKA siūlo kempingų namelius. WC ir dušas aptarnaujančiame namelyje. Yra galimybė užsisakyti maitinimą. Dviračių nuoma, galima rinkti grybus ir uogas. Svečių namai yra netoli
Vitkopi, poilsio bazė
Vitkopi, poilsio bazėIdilė žvejui - trys kotedžai salose, tvenkinys, kuris užima 33 hektarus. Komercinė žvejyba.
LD apartamenti
LD apartamentiPrašom apsilankyt pas mus
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnografinių kostiumų siuvimas ir siuvinėjimas kolektyvams ir individualiems klientams. Tekstilės dirbiniai.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apdirbimas
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apdirbimasMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Bēnes Ozoli, grindų dangos
Bēnes Ozoli, grindų dangosĮmonė Bēnes Ozoli - parketo gamintojus galite surasti Dobelsko rajone, Benėje. Parketo gamyba ir pardavimas. Parketo lentos.
Visi banneri