Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Skanste, viešbutis

Skanste, viešbutis

Skanstes iela 9, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 67519923
(+371) 67519921
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiViešbučiai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9082
Parodytas paieškos rezultatuose : 36065
Žiūrėti kataloge : Viešbučiai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Lielkaibēni, svečių namai
Lielkaibēni, svečių namaiDvi salės su židiniais, nakvynė (30 lovų). Vakarėliai iki 70 žmonių, maitinimo paslaugos, vaišių stalo serviravimas.
Līgatnes Zemturi, svečių namai
Līgatnes Zemturi, svečių namaiLīgatnes Zemturi, Namai - kempingai skirti 3-4 asmenims. Vietos palapinėms. Pokylių salė su židiniu name iš akmens riedulių. Žvejyba tvenkiniuose, bebrų gyvenimo stebėjimas.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
Everte, SIA, tvarkymo darbai
Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB gamina gaminius iš stiklo. Lauko baseinų, valčių, kanojų ir gelbėjimo plaustų gamyba, modelių ir formų gamyba betono liejiniams.
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaStalių amatai Mežmaļi. Vietinės kilmės mežiagos: pušies, beržo, uosio, ąžuolo. Euro langai, dvigubi langai (atsidarantys į vidų), norvegiško tipo langai, dvigubi langai (atsidarantys į priešinga puses), sudedami švediško tipo langai. Vidaus ir lauko durys.
Visi banneri