Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ventspils basketbola halle

Sporta iela 7/9, Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 63622172
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSporto salės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7426
Parodytas paieškos rezultatuose : 28165
Žiūrėti kataloge : Sporto salės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vilar Hotel, viešbutis
Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
Mēnesnīcas, svečių namai
Mēnesnīcas, svečių namaiSvečių namai Mēnesnīcas, esantys ant upės Grīvas kranto, siūlo nakvynę, salę su židiniu iki 30 žmonių, pirtį, puikiai įrengta virtuvė, laužavietė, tinklinio aikštelė.
Upmaļi, iškilmių namai
Upmaļi, iškilmių namaiPatalpos šventėms ir seminarams, pirtis su baseinu ir židiniu. Stalų serviravimas ir gyva muzika. Poilsis gamtoje ant Ligatne upės kranto.
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
LD apartamenti
LD apartamentiPrašom apsilankyt pas mus
SPA Estonia, spa viešbutis
SPA Estonia, spa viešbutisSPA Estonia gydymo ir reabilitacijos centras. Šiuolaikinės galimybės atstatomajam gydymui, malonus aptarnavimas ir geros gyvenimo sąlygos puikiam poilsiui.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissHusqvarna, Stiga, Partner, JONSERED ir Alpina miškininkystės ir sodininkystės technika - elektriniai pjūklai, žoliapjovės, krūmapjovės, vejapjovės, traktoriai,
Hotel KOLUMBS, viešbutis
Hotel KOLUMBS, viešbutisGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
Visi banneri