Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Aleksandra Čaka memoriālais dzīvoklis, muziejus

Lāčplēša iela 48/50 - 14, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67105942
 
VisiPasiūlymaiVideoŽemėlapis
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMuziejai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 11845
Parodytas paieškos rezultatuose : 100263


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Pļavnieki, veterinarijos klinika
Pļavnieki, veterinarijos klinikaMūsų klinikoje jūs gausite kvalifikuotą konsultaciją iš specialistų. Šiuolaikinė, patikima įranga, geriausi vaistai, maksimalūs patogumai pacientams ir jų savininkams.
Rīgas 3. arodskola, nakvynės viešbutis
Rīgas 3. arodskola, nakvynės viešbutisViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulingas, biliardas, restoranas ir baras. Čia jūs galite praleisti gerą savaitgalį. Puiki vieta sporto renginiams, banketams ir šventėms.
Papes Čakstes, svečių namai
Papes Čakstes, svečių namaiTurizmo bazė "Papes Cakstes" yra vienoje iš vaizdingiausių ir ramiausių ornitologinio Latvijos rezervato vietoje iš abiejų pusių,
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Ireneta, vestuvinis salonas
Ireneta, vestuvinis salonasSalonas Ireneta jums siūlo vestuvines ir vakarines sukneles, apie 250 įvairių modelių. Priedai, visos spalvų variacijos nuo baltos iki šampaninės spalvos. Prekyba, nuoma.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Pirčių statyba, projektavimas, statyba, kinų ir italų mozaikos, individualūs užsakymai, visų rūšių garinės pirtys, tikra rusiška pirtis, krosnys ir židiniai.
Jaunsvelmes, svečių namai
Jaunsvelmes, svečių namaiJaunsvelmes. Galimybė puikiai pailsėti, organizuojant išleistuves ar kitus kviestinius renginius 80 svečių, žaliame gamtos kampelyje.
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Visi banneri