Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Fortūna Gt, autostāvvieta

Aspazijas iela 16, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 63028609
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiStovėjimo aikštelės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6338
Parodytas paieškos rezultatuose : 29188
Žiūrėti kataloge : Stovėjimo aikštelės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kalves, laisvalaikio namai
Kalves, laisvalaikio namaiNamas savaitgaliams ant Kalvenes ežero kranto.
Dārziņi, žirgų aptvaras
Dārziņi, žirgų aptvarasZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Nāras, viešbutis - poilsio kompleksas
Nāras, viešbutis - poilsio kompleksasPoilsio centras Nāras yra pačiame Naukšene centre, ant Ruja upės kranto, buvusiame spirito varyklos pastate, 156 km nuo Rygos, 50 km nuo Valmeros.
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatika
Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatikaКачественные услуги по изготовлению заборов, ворот, калиток. Производсво бетонных изделий, укладка брусчатки, нестандартные решения
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Improvement, SIA
Improvement, SIAKraštovaizdžio sutvarkymas. Trinkelių klojimo ir klojimo paslaugos. Birių krovinių (žvyras, smėlis, dolomito skalda, juodžemis) pristatymas. Traktorių paslaugos. Žemės darbai Kelių tiesimas.
Tāti, kempingai
Tāti, kempingaiKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
ID Rugāji, staliaus darbai
ID Rugāji, staliaus darbaiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, medžio apdirbimas
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, medžio apdirbimasMediniai aksesuarai jūsų virtuvei, namams, saunai, sodui, taip pat viskam, nuo medinių mentelių ir šaukštų iki nešiojamos saunos ir statinės, kurią galima šildyti visus metus.
Visi banneri