Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Formula serviss, veikals

Zemītes iela 5/6, Tukums, Tukuma novads, Latvija, LV-3101
(+371) 63181377
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAtsarginės automobilių dalys, pardavimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9719
Parodytas paieškos rezultatuose : 35751
Žiūrėti kataloge : Atsarginės automobilių dalys, pardavimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
LaPizza, SIA, picerija - kavinė
LaPizza, SIA, picerija - kavinėItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Vidi, svečių namai
Vidi, svečių namaiPoilsis prie Sasmaka ežero. Vietos šventėms ir sporto renginių ir stovyklų organizavimas. Pokylių salė ir pirtis.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namai
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, svečių namaiSvečių namai yra 7 km nuo Valmieros centro ir 12 km nuo slidinėjimo trasos "Baimė". Šilta nakvynė, sotūs pusryčiai, transportas iš Baiļiem ir atgal.
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Garauši, poilsio bazė
Garauši, poilsio bazėAplink patį Lobe ežerą. 15 skirtingų valčių žvejybai, žvejybos licencijos,vietos palapinėms ir laužams, nakvynė kaimo sodyboje..
Jolanta, viešbutis
Jolanta, viešbutisPoilsio centras "Jolanta" Aluksnėje siūlo komfortiškus ir patogius viešbučio numerius Aluksne svečiams. Sauna, basienas, banketų salė. Draugiškos kainos.
Visi banneri