Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Agga & Senči, veikals

Džūkstes iela 1, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67808779
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAtsarginės automobilių dalys, pardavimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 7296
Parodytas paieškos rezultatuose : 30252
Žiūrėti kataloge : Atsarginės automobilių dalys, pardavimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Sanders, svečių namai
Sanders, svečių namaiSvečių namai Sanders. Nakvynė, pirtis, relaksacijai - medinis kubilas su ozonu, galimybė išsinuomoti dviratį, šalia svečių namų yra parduotuvė - kavinė.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grindų dangos
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grindų dangosTrijų sluoksnių parketas, klasikinė ir egzotinė mediena, įvairių rūšių gumos dangos - vaikų žaidimų aikštelėms, treniruoklių salėms, sporto salėms, tirams ir kitoms sportinės paskirties grindims.
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojas
Leonīda Krāsnis, krosnių mūrytojasKrosnys pirtims, namams ir židiniai sodams. Tikros rusiškos pirties krosnys. Krosnys kepimui, virimui ir šutinimui. Krosnies dydį ir struktūrą galime keisti priklausomai nuo kliento ir suderinti su patalpos interjeru.
Kampas, baldai
Kampas, baldaiKampas. Kiekvienas asmuo nori turėti patogius, natūralius ir tvirtus baldus. Siūlome baldus iš ąžuolo.
Ūši, kempingai
Ūši, kempingaiKolkasrago artumas, jūros ir pušų kvapo prisotintas oras, senoji istorija ir unikalus vietos identitetas – tai Kolkos bruožai, kuriuos sugėrė ir Ūšu sēta bei jos žmonės. Siūlome pažinti tolimojo šiaurinio Kuržemės kampelio tapatybę mėgaujantis ramiu poilsiu prie jūros.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaralystę sudaro miniatiūrinis rūmų namų kiemas, lėlių galerija ir drabužių spinta. Tai labai populiarus ir unikalus turistinis miesto objektas. Karališkasis drabužių spinta - persirengimo kambaryje galima rasti per 550 prabangių kostiumų, skirtų bet kokio dydžio moterims, vaikams ir vyrams. Lėlių galerija - daugiau nei 170 kūrinių.
Visi banneri