Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Aleta, autoserviss

Jāņa Poruka iela 49, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64127515
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAutoservisai, Remontas

Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsDiplomuotas meistras H. Jākobsons kviečia nemokamai aplankyti gintaro dirbtuves ir susipažinti su gintaro apdirbimo procesais.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – didelę patirtį šilumos siurblių rinkoje turinti šildymo sistemų surinkimo įmonė, savo klientams teikianti aukštos kokybės surinkimą ir aptarnavimą už prieinamą kainą.
Santa, viešbutis
Santa, viešbutisViešbutis netoli Siguldos centro - vaizdingoje vietoje, ant ežero kranto su gražiais gamtos peizažais. Jūsų paslaugoms: jaukus viešbutis, puikus restoranas, originali salė su židiniu ir sauna, konferencijų salė.
Paradīzes, svečių namai
Paradīzes, svečių namaiViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonas
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonasEVA-SAT pagrindinė veiklos sritis - aukštos kokybės mažmeninė ir didmeninė prekyba santechnikos, šildymo technologijomis.
Malvīne, svečių namai
Malvīne, svečių namaiMalvina. Poilsio namai ant Ciriša ežero kranto. Nuo ežero yra matoma Agluonos bazilika. Sauna, pokylių salė, vietos palapinėms.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere yra rankdarbių meistrė, su didžiuliu pasisekimu eksponuojanti savo darbus keliose Latvijos bibliotekose. „Lolita“ kolekcijoje yra 250 megztų ir nertų kaktusų, taip pat įvairių šedevrų. Laisvalaikiu mėgaudamiesi rankdarbių kolekcija, parodos savininkė siūlo gurkšnoti šiltą arbatą ir aromatingą kavą jaukioje poilsio zonoje. Visus „Cactus Home“ produktus galima įsigyti.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsGlobos namai - alternatyvios jaunimo su ribotomis galimybėmis priežiūros centras.
Baltā māja, svečių namai ir kavinė
Baltā māja, svečių namai ir kavinė"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Visi banneri