Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ritenis, veikals

Dzirnavu iela 151, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67222470
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAutomobilių padangos, padangų pardavimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6484
Parodytas paieškos rezultatuose : 41647
Žiūrėti kataloge : Automobilių padangos, padangų pardavimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Pinumi, salonas - dirbtuvės
Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
Vuolake Hotelli, viešbutis
Vuolake Hotelli, viešbutisVuolake - jaukus viešbutis skirtas visai šeimai, įsikūręs vos 15 minučių kelio automobiliu nuo Jyväskylä. Viešbutyje yra 26 kambariai, patalpos konferencijoms, banketams, šventėms. Sauna.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Baižas, medelynas
Baižas, medelynasBaižas daigynas. Daugiamečiai augalai, žolės, sodinukai kapams, akmens sodai, vasaros gėlės, sodinukai balkonams. 700 rūšių ir veislių daugiamečiai augalai.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnografinių kostiumų siuvimas ir siuvinėjimas kolektyvams ir individualiems klientams. Tekstilės dirbiniai.
Intema, SIA
Intema, SIAPagrindinė įmonės veikla yra ortopedinių spyruoklių ir spyruoklinių čiužinių gamyba iš maksimaliai natūralių žaliavų bei aukštos kokybės minkštų baldų gamyba. Daugiausia įmonė naudoja individualų požiūrį į kiekvieną klientą.
Marteks noma, autoservisas
Marteks noma, autoservisasMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Visi banneri