Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Briežuciema bibliotēka

Briežuciems, Briežuciema pagasts, Balvu novads, Latvija, LV-4595
(+371) 64521386
 
VisiPasiūlymai
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBibliotekos

Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
Ezernieki, svečių namai
Ezernieki, svečių namaiEzernieki - vieta, kurioje galėsite pailsėti ne tik draugų kompanijoje, bet ir mažame šeimos rate, galimybė apgyvendinti nuo 20 iki 60 žmonių grupes.
Mucenieki, kaimo namas
Mucenieki, kaimo namasSodyba Mucenieki įsikūrusi Abavsko krašte, ramioje pamiškėje. Didelis kiemas ir tvenkinys. Atskirame pastate pirtis su židiniu ir karaoke.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaKaimo verpalai iš Latvijoje išaugintų avių. Vilnos apdirbimas nuo skalbimo iki gatavų verpalų. Perkame, keičiame neskalbtą vilną.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJei norite įrengti vėliavos stiebą prie savo privataus namo ar įmonės, jei reikia įmonės ar kitų vėliavų, tuomet K-MASTI.LV yra tinkama vieta gauti tai, ko norite! Vėliavos ir stiebai – mūsų reikalas!
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimas
Norde metāls, SIA, metalo apdirbimasNORDE METALS, įmonės veiklos pobūdis - metalo gaminių gamyba iš juodojo metalo, taip pat iš nerūdijančio plieno. Vartai, laiptai, balkonai.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Pa Laimes Taku, pensionas
Pa Laimes Taku, pensionasPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
BALTIC-S, santechnika
BALTIC-S, santechnikaĮmonė Baltic-S užsiima didmenine ir mažmenine prekyba santechnika.
Visi banneri