Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Pārtikas un veterinārais dienests, Jēkabpils pārvalde

Brīvības iela 2d, Jēkabpils, Latvija, LV-5201
(+371) 65231695
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMaitinimo ir veterinarijos įstaigos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8269
Parodytas paieškos rezultatuose : 36587
Žiūrėti kataloge : Maitinimo ir veterinarijos įstaigos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Vidi, svečių namai
Vidi, svečių namaiPoilsis prie Sasmaka ežero. Vietos šventėms ir sporto renginių ir stovyklų organizavimas. Pokylių salė ir pirtis.
Kļava
KļavaViena iš naujausių Klavas apraiškų yra bendradarbiavimas su žinomu vokiečių medinių durų gamintoju - firma LEBO, kuri perka Latvijoje pagamintus tiksliai obliuotus ruošinius durų rėmų gamybai.
DUNENSE, odiniai aksesuarai
DUNENSE, odiniai aksesuaraiRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Nāras, viešbutis - poilsio kompleksas
Nāras, viešbutis - poilsio kompleksasPoilsio centras Nāras yra pačiame Naukšene centre, ant Ruja upės kranto, buvusiame spirito varyklos pastate, 156 km nuo Rygos, 50 km nuo Valmeros.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Nemuno Turas, svečių namai
Nemuno Turas, svečių namaiSveciu namai Nemuno Turas kviečia pailseti grazioje kaimo turizmo sodyboje prie Kauno.Visai salia maisto prekiu parduotuve, kavine – baras. Pasiekti Kauno centra tereikia 15 min.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv – didelę patirtį šilumos siurblių rinkoje turinti šildymo sistemų surinkimo įmonė, savo klientams teikianti aukštos kokybės surinkimą ir aptarnavimą už prieinamą kainą.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biuras
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biurasSkrivanek Įmonė įkurta 1994 metais Prahoje, Čekijos Respublikoje, ir nuo tada ji išaugo ir tapo viena iš didžiausių pasaulyje.
Visi banneri