Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Iecavas mežniecība

Jaunaudzes, Iecavas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 63941538
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMiškininkystė

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 11949
Parodytas paieškos rezultatuose : 23032
Žiūrėti kataloge : Miškininkystė


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksas
Laba pirts, pirtis - poilsio kompleksasBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSiuvimo cechas ZARUMI. Siuvimas, siuvinėjimas, taisymas. Logotipų ir vėliavų siuvinėjimai. Darbo drabužiai, prijuostės.
Garauši, poilsio bazė
Garauši, poilsio bazėAplink patį Lobe ežerą. 15 skirtingų valčių žvejybai, žvejybos licencijos,vietos palapinėms ir laužams, nakvynė kaimo sodyboje..
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTurizmo naujienų portalas Eiropa.lv, E-katalogas, seminarai, mokymai, konsultacijos, rezultatus-naujienos, CV on-line.
Intema, SIA
Intema, SIAPagrindinė įmonės veikla yra ortopedinių spyruoklių ir spyruoklinių čiužinių gamyba iš maksimaliai natūralių žaliavų bei aukštos kokybės minkštų baldų gamyba. Daugiausia įmonė naudoja individualų požiūrį į kiekvieną klientą.
Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksas
 Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksasSporto centras Sejas valsčiuje. Rankinio, mini futbolo, krepšinio ir tinklinio standartinio dydžio sporto aikštelių salė.
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
Santa, viešbutis
Santa, viešbutisViešbutis netoli Siguldos centro - vaizdingoje vietoje, ant ežero kranto su gražiais gamtos peizažais. Jūsų paslaugoms: jaukus viešbutis, puikus restoranas, originali salė su židiniu ir sauna, konferencijų salė.
Ērgļi, kempingai
Ērgļi, kempingaiStovyklavietė Ergli yra gražioje vietoje 12km atstumu nuo Liepojos. Esate kviečiami atsipalaiduoti sutvarkytame kraštovaizdyje, ten šalia yra jūra su nuostabiu Bernatu paplūdimiu ir pušynu.
Visi banneri