Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Veldres ZS

Veldres, Viesīte, Jēkabpils novads, Latvija, LV-5237
(+371) 65245136
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPašarų ruošimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6442
Parodytas paieškos rezultatuose : 27696
Žiūrėti kataloge : Pašarų ruošimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Jena motors, SIA, poilsio ūkis
Jena motors, SIA, poilsio ūkisKeturačių, motorolerių, motociklų, vandens motociklų ir sniego motociklų nuoma ir pardavimas. Sporto įrangos nuoma.
Pierīgas pirtis, pirtis
Pierīgas pirtis, pirtisPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv siūlo naujas autodetales bet kokiam automobiliui. Lengvai ir greitai nupirksite įvairias detales, aksesuarus,tepalą ir visa kita.
Dvina, svečių namai
Dvina, svečių namaiNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Ezernieki, svečių namai
Ezernieki, svečių namaiEzernieki - vieta, kurioje galėsite pailsėti ne tik draugų kompanijoje, bet ir mažame šeimos rate, galimybė apgyvendinti nuo 20 iki 60 žmonių grupes.
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
Kalves, laisvalaikio namai
Kalves, laisvalaikio namaiNamas savaitgaliams ant Kalvenes ežero kranto.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Poligons DK, dažasvydis
Poligons DK, dažasvydisDK dažasvydžio poligonas, ypatingoje aplinkoje, buvusioje karinėje bazėje su papildomais statiniais.
Visi banneri