Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Avoti SIA

Ķūļi, Ķūļciema pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3283
(+371) 63234543
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPašarų ruošimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6121
Parodytas paieškos rezultatuose : 28367
Žiūrėti kataloge : Pašarų ruošimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Valteri, svečių namai
Valteri, svečių namaiSvečių namai «Валтери» - tai puiki vieta pailsėti su visa šeima, taip pat draugų ar kolegų kompanijoje.
Zāģeri, svečių namai
Zāģeri, svečių namaiBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Energetikas, sveikatos ir poilsio centras
Energetikas, sveikatos ir poilsio centrasEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliStatybinė chemija, hidroizoliacijos, sandarinimo medžiagos, klijai, epoksidinės, betono remonto medžiagos, PVC membranos.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Vienkiemis, poilsio kompleksas
Vienkiemis, poilsio kompleksasSodyba Vienkiemis, Akmenos upės lygumoje, 10 km iki Palangos. Nakvynė poilsio nameliuose, apartamentuose, dviviečiuose numeriuose ar senoje klėtyje.
Mucenieki, laisvalaikio namai
Mucenieki, laisvalaikio namaiPoilsio namai su pirtimi. 20 minučių kelio nuo Rygos. Poilsis prie Lielupės, valtys, žvejyba ...
Bruņinieku muiža, svečių namai
Bruņinieku muiža, svečių namaiSvečių namai Mednieku pirts. Senovinėje banketų salėje jūs galite atšvęsti savo vestuves, jubiliejų, gimimo dieną arba kitas šeimynines šventes.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugos
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pervežimų paslaugosZebra Cargo, konsultacijos, logistika, pervežimas ir daiktų pakavimas, sandėliavimo paslaugos, transportavimas ir meno dirbinių draudimas.
Visi banneri